Photobucket">

DATO: 20.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:15

0 kommentar(er)

JULEFERIE  ♥ 

 

Nå ligger jeg i mørket på rommet mitt. Anna snorker ved siden av meg, mens jeg nettop har våknet og er veldig sulten. I dag hadde vi sånn "avslutting" i klassen, så det var julefrokost og film. Men jeg var jo selvfølgelig ikke der, siden jeg var hos legen! Tror jeg er allergisk mot noe siden jeg alltid nyser og er forkjølet om morgeningene. Så da måtte jeg ta blodprøve og greier, som faktisk gikk overraskende bra. Trodde det skulle gjøre drit vondt, men syntes ikke det var vondt i det hele tatt :) 
Etter jeg hadde vært hos legen, kom anna, også dro vi til Storo. Vi dro i 12 tiden eller no, også gikk vi inn på ica, siden vi hadde tenkt til å spørre om jobb der. Men så kom vi på at vi hadde glemt cv !! Så da måtte vi gå hjem igjen, og finne den, for og så gå tilbake igjen... stress. Men det var jo verdt det da, siden NÅ FÅR JEG KANSKJE JOBB  !! ah, trenger virkelig penger nå 

Også skjedde det en annen veldig flaut ting med meg i dag. Da jeg og anna var på storo, så ble jeg veldig varm, så jeg tok av meg jakka. Også går jeg rundt i den genseren jeg bruker, også plutselig så kommer den en dame å tar meg på skulderen og sier at prislappen min henger ned på genseren.. hahah !! Noen ganger gidder jeg ikke å ta av prislappen på tingene jeg kjøper før det har gått en stund.. hehe, orker bare ikke. Pleier ikke å gå rundt sånn at folk kan se den, men hadde helt glemt av jeg ikke hadde tatt den av. Så ja, da følte jeg meg passe smart. 

 

 

 

Sånn ser jeg ut for øyeblikket. Fint å vite

 

NÅ SKAL JEG SPISE, og vekke anna, hehe 

 

Ha en strålende tirsdag !!

 

- Marie

 
 

 

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits