Photobucket">

DATO: 22.des.2011 / KLOKKESLETT: 13:55

0 kommentar(er)

13 gode grunner  av Jay Asher er  en veldig rørende bok du ikke klarer å legge fra deg. Du vil vite mer om Hannas liv og hvorfor et så ungt menneske tar sitt eget liv.

 

Clay har fått en pakke i posten med 13 kassettspillere fra Hannah. Hun døde 14 dager før dette. Clay er redd og fortvilet og lurer på hvorfor han har fått de kasettene fra Hannah som er død. Han vil ikke høre på kassettene inntil han hører stemmen til Hannah fortelle at han er en av de 13 grunnene til at livet til Hanna tok slutt.  Det er 13 kasettspillere og hver og en av dem har en grunn til Hannas død. Vi lesere blir samtidig påminnet på vår ubehagelig sannhet om hvordan vi oppfører oss mot andre og hva slags konsekvenser og følelse det gir til det et menneske og hvordan et menneskets liv kan bli forandret til noe vondt.


Denne boken er jo ganske gammel, men jeg begynte å lese på den i går kveld. Jeg er ikke ferdig enda, men den kommer sikkert ikke til å vare så lenge. Når du først begynner å lese denne boken er det veldig vanskelig å legge den fra seg. Jeg må bare få vite mer og mer jo lengere jeg leser. Selv jeg er ikke glad i å lese bøker, men denne boken tok virkelig kaka. 

 


 

 

- Anna

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits